Kalite Kontrol

Yılmaz Ambalaj’da üretilen gıda ambalajlarının tümünde HACCP standartları gereği öncelikli olarak hijyen kuralları geçerlidir.

"Önce Güven" ilkesi ile çalışan Yılmaz Ambalaj üretiminin her aşamasında belirlenmiş olan bu kalite kontrol noktaları titizlikle uygulanmakta olup, gerçekleştirilen tüm çalışmalarda müşterinin mutlak memnun edilmesi ilkesi hedef alınmaktadır.

Firmamız ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi belgesine sahip olup, BRC Gıda Teknik standardına (British Retail Consortium) çalışmalarına başlamıştır.

Kalite ve Sertifikalar Tüm süreç ve operasyonlarda sürekli gelişmeyi ilke edinen Yılmaz Ambalaj ’da kalite kültürü bir yaşam biçimidir.

ISO 9001, ISO 18001, ISO 22000, ISO 27001, AIB ve HALAL sertifika kapsamlarında Yılmaz Ambalaj düzenli olarak haberli ve habersiz denetimlerden geçmektedir.

  • Gıda güvenliğine uygunluk (GMP / HCCP),
  • Zararlı kontrolü,
  • Operasyonel metodlar ve personel uygulamaları,
  • Mühendislik ve bakım,
  • Temizlik uygulamaları,
  • Bilgi güvenliği yönetimi,
  • Verimliliği ve rekabet yeteneğini arttırmak
Çalışanlarının yoğun katılımı ve devamlı eğitim programlarıyla verimlilik ve sürekli iyileşmeler sağlamaktır.

Ar-Ge ve Kalite Kontrol laboratuvarlarında modern test cihazları ile yenilikler geliştirmek, iş ortaklarına ve hissedarlarına katma değer yaratmak için sürekli olarak ölçme, değerlendirme ve deneme çalışmaları yürütmektedir.

  • Solvent kalıntısı (gaz kromotografisi)
  • Isıl tutkal yapışma kuvveti
  • Soğuk tutkal yapışma kuvveti
  • Kopma / uzama mukavemeti
  • Laminasyon kuvveti
  • Barkod okunurluğu
  • WVTR/OTR
  • COF
  • pH
  • Optik densite
  • Kalınlık
  • Ağırlık
  • Dijital ölçer ile ölçü belirleme
  • Sızıntı Mukavemeti
Kalite Kontrol