YILMAZ AMBALAJ KALİTE ve GÜVENCE
Y I L M A Z A M B A L A J’da üretilen gıda ambalajlarının tümünde HACCP standartları gereği öncelikli olarak hijyen kuralları geçerlidir.
"Önce Güven" ilkesi ile çalışan Y I L M A Z A M B A L A J üretiminin her aşamasında belirlenmiş olan bu kalite kontrol noktaları titizlikle uygulanmakta olup, gerçekleştirilen tüm çalışmalarda müşterinin mutlak memnun edilmesi ilkesi hedef alınmaktadır.
Firmamız ISO 9001-2008 kalite yönetim sistemi belgesine sahip olup, BRC Gıda Teknik standardına (British Retail Consortium) çalışmalarına başlamıştır.
Kalite ve Sertifikalar Tüm süreç ve operasyonlarda sürekli gelişmeyi ilke edinen Y I L M A Z A M B A L A J’da kalite kültürü bir yaşam biçimidir.
ISO 9001, ISO 18001, ISO 22000, ISO 27001, AIB ve HALAL sertifika kapsamlarında Y I L M A Z A M B A L A J düzenli olarak haberli ve habersiz denetimlerden geçmektedir.
- Gıda güvenliğine uygunluk (GMP / HCCP),
- Zararlı kontrolü,
- Operasyonel metodlar ve personel uygulamaları,
- Mühendislik ve bakım,
- Temizlik uygulamaları,
- Bilgi güvenliği yönetimi,
- Verimliliği ve rekabet yeteneğini arttırmak
Çalışanlarının yoğun katılımı ve devamlı eğitim programlarıyla verimlilik ve sürekli iyileşmeler sağlamaktır.
Ar-Ge ve Kalite Kontrol laboratuvarlarında modern test cihazları ile yenilikler geliştirmek, iş ortaklarına ve hissedarlarına katma değer yaratmak için sürekli olarak ölçme, değerlendirme ve deneme çalışmaları yürütmektedir.
- Solvent kalıntısı (gaz kromotografisi)
- Isıl tutkal yapışma kuvveti
- Soğuk tutkal yapışma kuvveti
- Kopma / uzama mukavemeti
- Laminasyon kuvveti
- Barkod okunurluğu
- WVTR/OTR
- COF
- pH
- Optik densite
- Kalınlık
- Ağırlık
- Dijital ölçer ile ölçü belirleme
- Sızıntı Mukavemeti